Тенденции в сребърните бижута за 2022г

четвъртък, 17 февруари, 2022 Тенденции в сребърните бижута за 2022г

Неусетно вече отлетяха първите дни на 2022 г. Вероятно защото в началото на всяка нова година сме ентусиазирани да направим много и големи промени, свързани с визията ни, начина ни на живот или дори в професионален план. Всичко това е повече от чудесно, но се надяваме, че не сте забравили още една важна промяна - обновяване на вашата колекция от сребърни бижута. 

Все още не е късно да го направите, а за да бъдете в крак с актуалните тенденции, в следващите редове ще ви разкажем кои ще бъдат най-носените сребърни бижута през 2022 г. и защо си струва да им обърнете внимание. 

Висящи обеци

висящи обеци

Започваме с една гореща тенденция, която ще зарадва почитателите на по-забележителните аксесоари. Традиционно сме свикнали да виждаме висящите сребърни обеци, съчетани с официални тоалети и то за специални поводи. Пандемията и многото време прекарано вкъщи, подтиква всички нас да приемаме всеки ден за специален повод. Всяка възможност да сме навън е шанс да облечем новите си дрехи, да изразим своя стил. Затова не се учудвайте, че висящите обеци се превръщат в универсално бижу, което може да носите съвсем спокойно и в ежедневието си. Ако искате да надградите ежедневната си визия и да я направите още по-специална, може да изберете висящи обеци с камъни. 

Брошка с камъни

Сребърна брошка с камък

Като стана дума за камъни, не може да пропуснем и тази тенденция. Брошките се завръщат в целия си блясък. Те са един от класическите и непреходни аксесоари, които винаги свързваме със стила на модните икони от миналия век, като Коко Шанел, например. Те са аксесоарът, който в най-голяма степен е израз на класа, елегантност и изтънчен стил. 

През 2022 г. сребърните брошки с камъни са задължителна находка, която ви препоръчваме да добавите към своята колекция от аксесоари, ако търсите забележителна визия. Бонусът е, че брошките може да използвате не само върху ревера на палтото си. Опитайте да ги закачите върху барета или украсете с тях подходяща чанта. Има толкова много възможности, нужно е само да пуснете на свобода вашата креативност и да експериментирате повече. 

Колие с име

Колие от сребро с име

Една много популярна тенденция, която вече виждаме все по-често. Макар да ви се струва младежко, колието с име, може да бъде и подходяща придобивка и за стилните дами. За целта е нужно да изберете по-деликатен модел с нежно изписано име. Ако пък искате да сте по-загадъчни, възможно е да изберете колие само с инициал. 

Подсказка и към господата, които винаги са в търсене на красиво бижу, с което да изненадат любимата си, сребърно колие с нейното име, е една прекрасна възможност. Може да разгледате още интересни сребърни бижута в нашия онлайн каталог: https://silver.bg/.

Сребърни халки

сребърна халка

Обеците тип халки са един добре познат тренд от близкото минало, който ще бъде изключително актуален и през 2022 г. През 90-те и началото на 2000 г. големите халки се превърнаха в символ на поп и хип хоп културата. Виждали сме едни от най-известните певици и актриси, като Дженифър Лопез, Джулия Робъртс и Мадона, да ги носят. 

Днес също може да видите много популярни личности да ги носят. Това, което прави впечатление , че освен тънките хапки с голям диаметър, на внимание се радват и по-дебели обеци с по-малък диаметър, които изглеждат една идея по-изискани. Добрата новина е, че вие имате пълния избор кои тип халки да изберете за вашата колекция. Във всеки случай ще бъдете в крак с тенденциите и ще изглеждате повече от страхотно! 

Бижута от рог и сребро

Пръстен от рог и сребро

Последната тенденция, която ще ви споделим, са уникалните бижута от рог и сребро. Това е една много нежна и интересна комбинация, за всички почитатели на класическите сребърни бижута. С тях може да изразите своя стил и винаги ще изглеждате изискано. Освен това, естественият рог придава изящен и деликатен вид на бижутата. Струва си да ги добавите във вашата колекция. Сигурни сме, че ще ги носите не само през 2022, но и много след това.

Тези и още много атрактивни бижута ще откриете в онлайн магазина на Silver.bg!