Кожени гривни

Мъжки и дамски гривни от висококачествена естествена кожа и сребро.

Елегантни и оригинални.

0.00 лв
Цена
168.00 лв
0.00 гр.
Тегло
25.00 гр.

Гривна кожа и сребро LB49
Гривна кожа и сребро LB27
Гривна кожа и сребро LB61
Гривна кожа и сребро LB42