Гривни с перли и циркони

Дамски сребърни гривни с перли и циркони.

0.00 лв
Цена
352.00 лв
0.00 гр.
Тегло
20.00 гр.

Сребърна гривна - BK0075.08
Сребърна гривна B42 Тегло: 9,3 гр
Сребърна гривна B42