Какви са тенденциите при бижутата за лято 2021?

петък, 11 юни, 2021 Какви  са тенденциите при бижутата за лято 2021?

Бижутата са неизменна част от визията не само  при  дамите, но  и  при  господата. Те придават  акцент, завършеност, помагат ни  да постигнем впечатлението, което бихме искали да оставим в околните и да изразим себе си.


Тези аксесоари  се използват  от  дълбока древност  и  често  са свидетелствали  определена позиция в обществото. Знатните особи са украсявали  дрехите и  телата си със златни и сребърни  бижута докато  са се разхождали по териториите си и  така са изпъквали  сред останалите жители. 


Знаем, че всяка дама заслужава да се чувства като  знатна особа и с наближаването  на топлите летни  дни ще разгледаме някои  от  тазгодишните тенденции в сребърната бижутерия. 


  1. По-малко е повече

Когато  говорим  за обеци и колиета, този сезон заложете на минималистични бижута. Тънките деликатни линии ще допринесат  за лека и лятна визия и  ще подчертаят нежната Ви визия. Можете да изберете модели с малки  камъчета, за да  добавите нежен и бляскав акцент.


  1. Дайте глас на цветовете

Лято е! Всичко е цветно, ярко и наситено - от  дрехите, през коктейлите и емоциите до аксесоарите. Това се отнася и  за бижутата Ви. Изберете сребърни с цветни акценти  като  естествени  камъни  или  перли. Те определено  ще добавят  свежест  и  стил към цялостната Ви визия, a Вие не забравяйте да направите цветни спомени!


  1. Освободете детето  в себе си

Може би и вие сте носили гривнички  за глезен като  деца. Припомнете си  доброто старо  време с най-летния аксесоар, а именно  гривната за глезен. Те ще стоят прекрасно както  с босите Ви крака докато  се разхождате по плажа, така и  с високите токчета докато  танцувате  под силните ритми през летните нощи. Можете да изберете по-изчистен модел или такъв с висулки. Няма грешен избор.


  1. Флорални мотиви

Именно сега е сезонът  на цветята и  най-подходящия момент  за носене на бижута с флорални  мотиви. Можете да позволите на бижуто  да “разцъфне” върху  Вас и  да увеличи красотата Ви още повече! Обеци, гривни, медальони - всичко е добра идея!  1. Естествени камъни

Освен,че цялостно изменят  визията на бижуто, разнообразяват с цвета си, естествените камъни също изпъкват и привличат вниманието. За нежна визия заложете на розов кварц; за дръзка и смела- на рубин. Планинският  кристал хармонизира с всяко облекло, а аметистът изглежда чудесно  с пастелни цветове. Разбира се, нищо не Ви спира от  това да добавите различни камъни  към  бижуто си  и  да го  направите още по-цветно.

  1. Масивни пръстени

При пръстените на мода тази година ще бъдат по-масивните и  забелязващи се модели. Не е задължително да бъдат изцяло от  сребро. Можете да си харесате модели  с  естествени камъни  или циркон. А за тропическа визия комбинирайте с дълга и ефирна рокля или пола. 


  1. Брошките се завръщат

Всички сме виждали  някоя брошка, удобно  настанена върху  нечия дреха или  шал, но не всички  сме носили. Действително брошката не е най-често  разпространеният аксесоар, но определено  прави  силно  впечатление. Ако никога не сте притежавали брошка, предизвикайте себе си. Тя е чудесен начин да разнообразите облеклото си,  а за летния сезон можете да заложите на такива с цветя или  пъстроцветни  камъни. 


Това бяха нашите съвети  на какви бижута да заложите, за да бъдете в крак с тенденциите този летен сезон. Тези продукти  и  още много можете да откриете в нашия онлайн каталог.