Какви обеци ще бъдат модерни през лятото на 2021 год

вторник, 24 август, 2021 Какви обеци ще бъдат модерни през лятото на 2021 год

Жената полага много усилия, за да бъде стилна. Тя непрекъснато обновява гардероба си, купувайки не само дрехи и обувки, но и допълва своята кутия за бижута. За да бъде образът модерен и завършен, всяка жена трябва да има аксесоари и бижута. Можете да създадете невероятен и модерен образ с помощта на модни аксесоари и бижута. 

Сребърните обеци - нова тенденция

Тъй като белият метал е по -актуален този сезон от всякога, много модерни жени предпочитат бижута от бяло злато или сребро. Първо, среброто е красиво и представително, второ, евтино и трето, това е тенденцията на сезон 2021-2022.

Най -популярните обеци днес и заслужаващи нашето внимание са следните модели:

1. В тенденция метални или комбинирани модели обеци;

2. Този сезон се носят масивни обици от различни видове метал, включително скъпоценни видове: сребро, злато и платина;

3. Уместни са модели под формата на вериги, различни видове преплитания;

4.Ресните са в тенденция, също като миналия сезон;

6. Кръгли форми;

7. Обеци с мъниста с различен диаметър;

8. Метални пръстени с различни размери;

9. Змиите ще украсят ушите на екстравагантни дами;

10. Обеци с топчета;

11. Обеци с лога - Fendi, Louis Vuitton, Gucci, Chanel и др.

12. Всякакви сърца;

13. Обеци плодове и животни;

14. Обеци с камъни и кристали;

15. Дизайнерски модели с необичайни форми и тъкани, които създават уникална картина;

16. Кухи обеци с матова основа;

17. Различни текстури - матови, плътни, лъскави;

18. Обемни 3D обеци;

19. Обеци с нит;

20. Обеци в геометрични фигури - кубчета, триъгълници, топки, многоъгълници и модели с неопределени форми.

Сребърните обeци с геометричните форми  могат да се носят в офиса. Обеци с голям обем вървят добре с кожено яке и дънки.

Тенденцията са обеци с нитове, богато украсени с камъни. Особено си струва да се подчертаят обеците на 2021 г. с пера. Въпреки че това не е новост, струва си да се обърне внимание на такива бижута. Перата вървят добре с всеки тип лице и стил на облекло. Те дори се вписват с офис стил.

Обеците с камъни винаги са в състояние да придадат на жената грация и шик. Дали висулките от сребърна карамфил ще изглеждат нереалистично трогателни, женствени и естетически приятни. Някои сребърни произведения на бижутери са по -скъпи от златните. Благодарение на достъпната цена на среброто, можете да съберете прекрасна и разнообразна колекция от сребърни бижута.

Когато решавате кои обеци да купите, трябва да се ръководите не само от модните тенденции и съвети от лъскави списания, но и от собствената си интуиция. В крайна сметка модата си е мода, но правилата на добрия вкус все още не са отменени. За да може този аксесоар само да подчертае вашия изискан вкус, а не обратно, спазвайте следните правила:

• През деня е по -добре да се даде предпочитание на скромни, малки, сребърни или златни обици. Но за вечер можете да изберете по -странни, в добрия смисъл на думата, „стилове“.

• Ако искате да си сложите няколко бижута наведнъж, тогава на първо място трябва да изберете обеци, а чак след това, като започнете от техния дизайн, изберете колие или гривна. Това е единственият начин да получите перфектния комплект.

• Този сезон съвременните тенденции ви позволяват да комбинирате жълт и бял метал в една визия. Не пропускайте да се възползвате от тази възможност.

• Когато купувате обеци, не забравяйте да обърнете внимание на теглото им. Особено ако планирате да ги носите всеки ден. Обемните предмети, ако се носят с години, могат да разтегнат и деформират ушната мида, затова ги използвайте само за специални поводи.

В допълнение към всички други правила, трябва да изберете подходящия аксесоар за вашия тип лице. Така например, закръглените момичета са по -добре да си купят продълговати обеци. Собствениците на удължено лице трябва да разгледат по -отблизо кръглите модели.

Когато избирате най -модерните обеци от колекциите на 2021 г., трябва да забравите за скромността. Дискретен или ярък, предизвикателен дизайн? Има избор за всеки вкус. Във всеки случай създателите на бижута настояват, че не трябва да „разказват“ буквално всичко за вас на другите. Интригата и умелото смесване на стилове са основните правила за избор.