Как да съчетаваме сребърни колиета с тоалетите си?

сряда, 22 април, 2020 Как да съчетаваме сребърни колиета с тоалетите си?

В живота всичко е баланс. Може да звучи банално, но балансът е основно правило, което трябва да следваме, особено когато става дума за постигането на изискана и стилна визия. Истинско изкуство е да подберем аксесоарите, така че да отиват на тоалета ни, да допълват стила ни и да придадат перфектен завършек на цялостното ни излъчване. В противен случай, лесно може да изберем или твърде големи, или пък незабележително малки бижута, с които няма да постигнем търсения ефект. За да сте винаги зашеметяващи и да съчетавате отлично бижутата си, в тази статия ще ви издадем някои съвети, с които лесно да подберете правилното колие за тоалета си.  

Златното правило - съобразете избора на колие с линията на деколтето 

Идеята на колието, е да подчертае шията и да постави акцент в областта на врата и бюста. Затова е важно да съобразите бижуто с линията на деколтето на роклята или блузата, която сте избрали да носите. Това е основното “правило”, което трябва да следвате, за да създадете перфектни комбинации. Вижте какъв тип сребърно колие подхожда най-добре на различните варианти: 

  • Блуза/рокля тип поло - особено през студените зимни и есенни дни, тези тоалети намират място в ежедневното облекло на дамите. Деколтето и почти целия врат са покрити. В тази ситуация може би ще предпочетете да не сложите бижу. Но дългите колиета, които продължават до нивото на гърдите или малко по-надолу са чудесен избор. Те оптически ще издължат горната част на тялото. Още по-добре е, ако бижуто е изградено от различни и по-големи елементи, които да придадат акцент. 

  • Ако деколтето е по-отворено - тип лодка - тогава изберете по-масивно сребърно колие, в овална форма. То ще придаде повече обем и ще запълни празното пространство по един деликатен и женствен начин.  

  • В случай, че сте избрали по-дълбоко V-образно деколте, то чудесно се съчетава с дълго висящо  колие, което продължава надолу, следвайки линията на деколтето. Това придава по-издължен силует и доза загадъчност.  

  • Рокля или топ без презрамки - ако шията и раменете са открити, заложете на ефектно бижу тип чокър, което плътно приляга по линията на врата. Това е да много оригинална и красива комбинация, която дори величествената Клеопатра навярно е използвала.  

Изберете стилове, които си подхождат  

Както вече споменахме, да изберете правилна форма и дължина според деколтето е от ключово значение. Но за да постигнете пълно съвършенство, трябва да подберете правилния стил. Официалните тоалети - дълги бални рокли, костюми и като цяло изискани материи - е добре да бъдат съчетани с по-елегантни колиета. Те обикновено са по-масивни и забележителни и са украсени с камъни, които отразяват светлината по красив начин. Обратно, по-ежедневните бижута е необходимо да са една идея по-дискретни.  

Съобразете повода, на който ще присъствате  

Събитието, на което ще присъствате или повода, по който ще ги носите също са от значение. Изискани гала вечери, балове и сватби изискват да подберете сребърно колие, което е забележимо и по-официално. Добре е да го комбинирате и с други подходящи бижута за още по-елегантен ефект. В случай, че искате да отидете на работна среща или да прекарате лежерен ден в офиса, тогава по-добре заложете на нежни бижута, които да подчертаят тоалета, но да не са прекалено хващащи вниманието. Тук трябва да бъдете внимателни в преценката, защото иначе рискувате да прекалите и комбинацията да не  е особено добра.  

Вече знаете как правилно да изберете подходящото колие за всеки тоалет. Разгледайте нашите предложения и открийте сребърно колие, което ще подхожда идеално на Вашия тоалет, стил и повод https://silver.bg/