Завръщане на брошката

вторник, 20 октомври, 2015 Завръщане на брошката

Брошката, леко позабравен аксесоар, може да е част и от вашия тоалет през настоящето лято. Тя красиво може да допълни лятната ефирна рокля, да украси шапката или да „кацне“ на чантата ви за плаж. Идеална работа може да свърши красивата и екзотична брошка дори за закопчаване на пареото за плажа, а какъв по-удачен вариант да подчертаете с това незаменимо бижу стила си, дори полуголи.

Брошката години наред присъства в аксесоарите на дамите от Аристокрацията. Тя представя стила на не една велика дама и със завиден финес и умели съчетания на бижута може да сложи подписа си на върху вашия тоалет.

Брошка бижу носи уникалност и на пазара може да се открие в голямо разнообразие от форми, размери, цветове и интерпретации.

Специалистите дизайнери и стилисти съветват представителките на нежния пол да развихрят въображението си и да придадат живот на своя модел дреха, като добавят игрива закачка към цялостната визия.

Съществуват множество варианти за различните поводи, а избора на значка, медальон, брошка за украса или закопчаване е чудесният начин всяка лейди да изрази себе си.

Днес брошката е сред аксесоарите, които се отличават с функционалност и практичност. Лекотата в аранжирането и възможностите, които предоставя, а именно да бъде носена на ревер, рамо, бюст, да бъде прикрепена към диадема в косата или на панделка около врата; да бъде поставена на шал като акцент на шапка, чанта, портмоне, ботуши, ръкави и съчетана с останалите бижута я прави незаменим спътник от ежедневието на жените. Няма ограничения в използването на брошката.

Неостаряващото бижу-брошка може да е в различни материи и форми, а това го прави идеален подарък за специален повод. Подарък брошка може да се направи, както на важен човек, така и на най-добър приятел, любим човек или човек, към които изпитваме силно уважение. Тя е идеално бижу на достъпна цена и може да се ползва ежедневно.

Експериментирайте смело, съветват специалистите по аранжиране на облекла и винаги бъдете на гребена на модната вълна.