Кожени гривни

Мъжки и дамски гривни от висококачествена естествена кожа и сребро.

Елегантни и оригинални.

0.00 лв
Цена
153.00 лв
0.00 гр.
Тегло
25.00 гр.

Кожена гривна LB3 Тегло: 15 гр
Кожена гривна LB3
Кожена гривна LB16 Тегло: 18,2 гр
Кожена гривна LB16
Кожена гривна LB4 Тегло: 15 гр
Кожена гривна LB4
Кожена гривна LB18 Тегло: 16 гр
Кожена гривна LB18
Кожена гривна LB19 Тегло: 17,1 гр
Кожена гривна LB19
Кожена гривна LB11 Тегло: 21,6 гр
Кожена гривна LB11
Koжена гривна LB12 Тегло: 23,7 гр
Koжена гривна LB12
Кожена гривна LB14 Тегло: 17,4 гр
Кожена гривна LB14
Кожена гривна LB6 Тегло: 25 гр
Кожена гривна LB6