Кожени гривни

Мъжки и дамски гривни от висококачествена естествена кожа и сребро.

Елегантни и оригинални.

0.00 лв
Цена
153.00 лв
0.00 гр.
Тегло
25.00 гр.

Кожена гривна LB15 Тегло: 15 гр
Кожена гривна LB15
Кожена гривна LB13 Тегло: 13 гр
Кожена гривна LB13
Кожена гривна LB10 Тегло: 19,4 гр
Кожена гривна LB10
Кожена гривна LB5 Тегло: 18 гр
Кожена гривна LB5
Кожена гривна LB8 Тегло: 24 гр
Кожена гривна LB8
Кожена гривна LB9 Тегло: 17 гр
Кожена гривна LB9
Кожена гривна LB7 Тегло: 16 гр
Кожена гривна LB7
Кожена гривна LB17 Тегло: 17 гр
Кожена гривна LB17
Кожена гривна LB2 Тегло: 18,6 гр
Кожена гривна LB2