Кожени гривни

Мъжки и дамски гривни от висококачествена естествена кожа и сребро.

Елегантни и оригинални.

0.00 лв
Цена
153.00 лв
0.00 гр.
Тегло
25.00 гр.

Кожена гривна LB28 Тегло: 25 гр
Кожена гривна LB28
Кожена гривна LB27A Тегло: 15,3 гр
Кожена гривна LB27A
Кожена гривна LB26 Тегло: 14 гр
Кожена гривна LB26
Кожена гривна LB25 Тегло: 12 гр
Кожена гривна LB25
Кожена гривна LB22 Тегло: 23 гр
Кожена гривна LB22
Кожена гривна LB21 Тегло: 22,5 гр
Кожена гривна LB21
Кожена гривна LB20 Тегло: 17 гр
Кожена гривна LB20