Кожени гривни

Мъжки и дамски гривни от висококачествена естествена кожа и сребро.

Елегантни и оригинални.

0.00 лв
Цена
153.00 лв
0.00 гр.
Тегло
25.00 гр.

Кожена гривна LB86 Тегло: 15 гр
Кожена гривна LB86
Гривна от кожа и сребро LB77
Гривна - кожа и сребро  LB76
Кожена гривна LB67 Тегло: 15,7 гр
Кожена гривна LB67
Кожена гривна LB40 Тегло: 16,6 гр
Кожена гривна LB40