Сребро за юбилей – как да изберем идеалния подарък?

сряда, 19 декември, 2018 Сребро за юбилей – как да изберем идеалния подарък?

Да подариш сребро за юбилей е прието от незапомнени времена. На войниците са били подарявани оръжия от известни майстори. Жените са се радвали на съдове, кухненски прибори, но най-ценните са били, разбира се, бижутата: обеци, гривни, верижки, тиари, висулки, брошки.

Юбилей или личен празник на човек е особена дата, на която хората са открити за нови емоции, положителни и необичайни. Да изненадаш в този ден с подарък е основната задача на всички гости. Заедно с приятните усещания от търсенето на оригинален подарък, вие налагате определена отговорност на себе си. Настроението на героя на деня зависи от правилния избор на подарък.

 

Подаръци от сребро за годишнина: как да изненадате жена?

В такъв ден само да направиш впечатление не е достатъчно. Важно е изненадата да съдържа реални ползи, практически. Ако разглеждаме сребро за годишнина, можете да се направи следния рейтинг на най-търсените продукти като подарък:

  • Бижута. В каталога на Silver.bg можете да изберете комплекти и единични, уникални бижута за всеки вкус.
  • Сребърни изделия - комплекти, чайни сервизи, бонбониери, купи, подложки.
  • Кутии за бижута. Можете да купите такъв подарък от сребро както за младо 20-годишно момиче, така и за дама на 50 години. Удивително красивите кутии за бижута с цветни емайлирани вложки, позлата, инкрустирани със скъпоценни или полускъпоценни камъни, ще предизвикат наслада, ще украсят тоалетката, обект на благоговение.
  • Чаши, свещници, фигурки са по-малко популярни сребърни подаръци за годишнината, които също заслужават внимание.
  • Сребро за юбилей – нещо за истински мъже

 

По-рано сребро за юбилей са подарявали достатъчно често. Това е удачен във всеки смисъл вариант с много предимства:

  • от благороден метал;
  • практичен и декоративен.

Много подаръци, независимо от цената, бързо се забравят. Но истинската стойност е в особеното свойство, да пазиш спомена за близки хора, конкретни събития, места. И такива малки лични истории могат да се съберат в нужния предмет, който не само ще краси рафта, но ще бъде полезен всеки ден. Как да изберем подарък от сребро за годишнината от баща, брат, шеф, приятел? Какъв сувенир от сребро трябва да бъде подарен на непознат човек, ако изведнъж се окажете сред поканените на важно събитие?

 

Примери за универсални сувенири от сребро:

Декоративен рог - необичаен подарък за декорация на работен кабинет, библиотека, ловна стая, собствена колекция от сребърни предмети.

Колан със сребърна тока ще оцени всеки мъж, който разбира от изкуство.

Чаша, комплект чаши от сребро с кана или без нея.

Сребърна табакера ще зарадва всеки човек, който пуши, а в допълнение можете да вземете пепелник от сребро.

Сребърен химикал, прекрасен подарък за бизнесмен.

 

Защо си струва да купите сребърен подарък за юбилей? 

Сдържаният лукс е хармонично съчетан с благородство, шик, скромност. Както е силната мъжка личност, подаръците от сребро за годишнината трябва да са многообразни, смислени и със сигурност символични! На дамите и момичетата може да се купува подарък от сребро във всяка възраст. Изящното украшение не само ще подчертае индивидуалността на неговата притежателка, но и може да се превърне във фамилна ценност. Сред изделията от сребро всеки може да избере подарък, който да подчертае особеното отношение към юбиляра.

Подарявайте правилните подаръци, избирайте качественото сребро! Изберете Silver.bg!