Сребърните бижута - неизменна част от новата модна вълна

вторник, 30 април, 2013 Сребърните бижута - неизменна част от новата модна вълна

Злато и диаманти.. всеки ги обожава и носи с удоволствие. Но на хоризонта се задава нова модна вълна и тя е свързана със значително по-достъпните - сребърни бижута. Все по-голяма част от модните специалисти твърдят, че сребърните накити са символ на младост, стил и индивидуалност. А, тазгодишните модни подиуми са арена на талантливи бижутери и дизайнери, всеки от които се стреми да покаже най-добрият моден аксесоар.

Актуални за сезона ще са както изчистените сребърни пръстени, колиета и гривни, така и различните комбинации с камъни. Част от топ тенденциите за 2013 г. са: змийските форми (заради китайският календар и годината на змията), бижута с перли, капковидните висящи сребърни обици, аксесоари с едва забележим камък и т.н.

Ненадминатият блясък на среброто пасва на всяка дреха. Също така, сребърните бижута са подходящи за всеки повод - от шопинг с приятели и бизнес обяди - до значими събития, като сватби и абитуриентски балове.

Среброто е сред най-елегантните оръжия, допълващи женската красота. Всичко се дължи на свойството му да превлича погледи. Това е основната причина, сребърни бижута да са предпочитан аксесоар, дори на големите модни подиуми в Париж и Ню Йорк. В последните години, влиянието на среброто се засилва, а това го прави световна тенденция сред аксесоарите.