Сребърни колиета и верижки според облеклото

вторник, 27 август, 2013 Сребърни колиета и верижки според облеклото

Всяка модерна дама знае, че трябва да съчетае облеклото с подходящи аксесоари, ако иска да се сдобие с перфектна визия. Бижутата са най-доброто средство да приковем погледите на противоположния пол към себе си, както и да изтъкнем социалния си статус. Ето, защо трябва да подходим с изключително внимание към избора на бижу. Но как да го направим, след като съществуват толкова разнообразни по вид и изработка накити? На помощ идват следващите съвети в избора на аксесоар, като ще обърнем специално внимание на моделите сребърни колиета и верижки, според:


1. Цвета на облеклото

Когато комбинирате дрехи и бижута, цветовете на облеклото са от решаващо значение. Ако носите неутрални цветове, най-добре акцентирайте върху цветни сребърни колиета. А, ако сте избрали едноцветно облекло, може да го комбинирате с къса сребърна верижка. На белите и черни дрехи биха подхождали колиета със съответните (и противоположни) цветове. Когато облеклото ви е пъстро, неутралните сребърни бижута ще балансират визията ви.


2. Стила на облеклото

Друг добър начин да балансирате визията е като изберете аксесоара, според стила на облеклото. Ако се готвите за среща - класическите сребърни верижки са перфектно решение. Те ще ви въоръжат с красив и професионален вид. В случай, че сте облекли свежа и ярка лятна рокля, доста шик могат да се окажат цветните аксесоари: сребърно колие с ярък камък или сребриста лента за шия.


3. Формата на деколте

Формата и дълбочината на деколтето, също са от решаващо значение за избора на колие. Плитките, заоблени деколтета изискват дълго колие, което да придаде нужната елегантност на външния вид. Сребърна верижка с висулка би изглеждала много привлекателно на V-образно деколте.

Старайте се винаги да бъдете уникална. Експериментирайте с различни модели и стилове. Така ще откриете себе си в най-добрата светлина. Също така можете да изберете най-подходящите бижута и според формата на лицето и фигурата на тялото.