Предимствата на среброто пред другите материали

четвъртък, 18 октомври, 2018 Предимствата на среброто пред другите материали

Среброто не се начупва, не привлича излишно внимание и ни разкрасява. А и е актуално за есен 2018 г.

Среброто има своите добри качества, като метал за бижута. Ако е с проба 925, не се начупва, освен ако не го скъсате, ако е синджирче за окачване и не го счупите нарочно. Но най-важното от всичко е, че среброто е най-актуалният метал за бижута през есен 2018 г.

Среброто не се начупва

Това е метал, който не се начупва, докато го носите. Златото е меко и може да се повреди, а медицинската стомана е твърда и може да се начупи. Но среброто не се деформира. То си остава такова, каквото било, когато сте го купили. Изберете добра оплетка на синджирчето, което купувате, както и на гривните, ако сте си харесали такива. Здравината на плетката е ключова за това, бижуто ви да запази добрия си вид за дълго време. Тънките оплетки, могат да се скъсат, ако ги дръпнете по-силно. Макар и да не се начупва, сребърният синджир, може да се скъса. Дебелата оплетка е гаранция, че това няма да се случи.

Среброто не привлича излишно внимание

Докато златото е помпозно, а платина издава информация за нещо скъпо, то среброто не буди такова внимание. Ако искате да сте красиви и да не рискувате да ви оберат на улицата, среброто е добър вариант. Разбира се, не е гарантирано, че няма да се натъкнете на недобросъвестни хора, но носенето на по-евтин материал, какъвто безспорно е среброто, е добра предпазна мярка. Освен това, със сребърни бижута няма да издавате благосъстояние. Ако не искате от километри да ви личи, че сте заможни, сребърните накити са добър избор. Те са за средната класа и с тях няма да се чувствате обект на излишни погледи. Сребърната бижутерия е евтина, качествена и красива. Затова може да се доверите и да си закупите бижу от този материал.

Среброто ни разкрасява

Сребърните бижута се продават в различни вариации. С камъни, без камъни, с кристали, с кожа или епоксидна смола. Полускъпоценните камъни са били винаги на мода, те освежат среброто и го правят интригуващо за носене. Кристалите са хит на пазара, кожата е на мода тази есен, а епоксидната смола, в комбинация с вплетени в нея малки живи цветчета, е симпатична и чаровно допълнение към среброто, като обков. Всички тези комбинации, ни правят красиви. Сребърните бижута имат много вариации и в това е чарът им. Може да бъде подбрано подходящо украшение за всеки стил, тоалет, повод и външност. Особената привлекателност на сребърните бижута, ги прави желано допълнение към аутфита на всеки модерен човек.

Тенденциите за есен 2018 са много кожа и сребро

Среброто, освен всичко, е и на мода. Дизайнерите залагат на този материал за изработка на допълненията към своите сетове. Дори по самите дрехи има сребърни елементи. Модните критици определят този благороден метал, за препратка, която ни прави да изглеждаме като "Дошли от бъдещето".  Ако доскоро, златото е заемало превес, то сега среброто го измества. Всякакви вариации на сребро са препоръчани от специалистите за този сезон: класическо бяло сребро, старо тъмно сребро, сребро с холограмни отблясъци. Като бижу или част от дреха, това е хита на есен 2018 и ако носите сребро, не само в косите, но и на шията, ще сте в крак с новите модни тенденции.

Другите тенденции в облеклото за есен 2018

Смелите принтове са мода. Независимо дали става въпрос за тениски, панталони, рокли, интересните картинки по тях, ще са много актуални тази есен, затова се развихрете.

Смелите цветни палта са хита на тази есен. Не залагайте на черното и послушайте съвета на специалистите: "бъдете цветни в цветната есен".

Косите са модерни със ситни къдрици или разрошени с вакса за коса.

Silver.bg, какво предлагаме?

Нашият онлайн магазин е създаден през 2008 г. с цел да популяризираме сребърните продукти, произведени в България. Ние предлагаме голям избор от сребърна бижутерия, подходяща за всеки стил. При нас ще откриете разнообразие на пръстени, гривни, колиета, медальони, брошки и много други. Разгледайте нашия онлайн магазин и изберете прекрасно допълнение към вашето облекло или подарък за ваш близък.