Подарък сребърни бижута за Нова година

сряда, 19 декември, 2018 Подарък сребърни бижута за Нова година

Сребърни бижута е обичания подарък от всички жени, независимо от тяхната възраст и социален статус. И младите момичета, и дамите, и възрастните жени, всички те ще бъдат във възторг от подобен подарък. Стига, разбира се, да направите правилния избор.

Подарък  сребърни бижута за Новогодишния празник могат да бъдат обеци, пръстен, колие и много други приятни за сърцето и окото бижута. Затова първо трябва да определите кой е най-подходящия подарък.

Пръстенът е доста лично нещо. Не забравяйте, че при избора на такъв подарък трябва абсолютно да знаете размера на пръста на бъдещата му притежателка. Затова е най-добре да подарявате пръстен на майки, любими момичета и близки приятелки.

А на уважаван от вас колега в службата или ръководителката на отдела е по-добре да подарите елегантна висулка или стилна гривна.

Любимото момиче ще бъде във възторг от стилна висулка, особено, ако в нея сложите ваша снимка. Сигурно ще и харесат и обеци, както и на вашите роднини и близки приятелки.

 

Първо определете стилът на подаръка

Стилът на сребърните бижута трябва преди всичко да отразява вкуса и характера на бъдещата си собственичка, да се вмести в нейния имидж. В този случай тя ще носи подаръка често, дори може всеки ден, а не от случай на случай, или да го подари на някой друг.

Ако вашата дама по природата е мечтателна и романтична, тогава тя ще бъде доволна от бижу под формата на цвете, пеперуда или сърце.

А за модерната дама със сравнително твърд характер ще бъдат подходящи сребърни бижута със сдържани, лаконични форми, възможно дори без камъни или скъпоценен камък в един цвят.

При избора на сребърно бижу трябва да помните стилът на обличане на дамата. Ако тя предпочита стил бохо, едва ли ще и харесат лъскави бижута. Ако предпочита класиката, не трябва да и подарявате весели младежки бижута.

Възрастта също трябва да бъде отчетена. Модерни обеци и пръстени под формата на черепи и звезди, разбира се, не трябва да се подаряват на дами на средна възраст.

А младите момичета с тънки пръсти няма да се нуждаят от големи пръстени или огромни огърлици с големи камъни.

 

Как да изберем камък?

Новогодишният подарък трябва да олицетворява тържествеността и магията на този невероятен празник, така че отдавайте предпочитания на бижута със скъпоценни камъни.

На дамите на средна възраст е подходящо да се подаряват сребърни бижута с рубини, перли, сапфири и изумруди.

Бижутата с тюркоаз, цирконии и кубични цирконии, са идеални за млади дами. Отличен избор за млада дама ще бъде модерна декорация с малки камъни в различни цветове.

Ще бъде прекрасно, ако решите да изберете камък на момиче или жена в зависимост от нейния астрологичен знак, ако, разбира се, тя е привърженичка на този стил. Списък на такива камъни може да се намери на всеки сайт.

И не забравяйте, сребърните бижута са идеален подарък за Нова година за дами от всички възрасти. С единствената разлика, че за младите, стройни момичета по-добре да изберете миниатюрни бижута с фасетирани камъни, а за по-възрастните жени по-обемни сребърни бижута.

Успех при избора! Нека вашият подарък да донесе на бъдещата си собственичка само радост!