Невероятната лечебна сила на среброто. На кои зодии подхожда то?!

понеделник, 31 октомври, 2016

                 Невероятната лечебна сила на среброто. На кои зодии подхожда то?!

 

      Всички сме чували за сребърна вода, нали? Среброто е способно да придаде на водата лечебни и магически свойства. Например, ако вечерта сложим сребърна лъжичка в чаша вода и на сутринта пием от нея, се смята,че тя ще ни предпази от хора с лоши намерения към нас. Ако пък измием лицето си с тази вода, това ще ни избави от лоши мисли.

      В миналото жените използвали сребърната вода като сутрин и вечер измивали лицата си и кожата им ставала гладка и свежа.

      Друго специфично свойство на среброто е противомикробното му действие. Традицията да се подарява сребърна лъжичка на бебе при появата на първото му зъбче датира от древни времена. Смятало се е, че поставяйки лъжичката във водата на бебето, тя ще й придаде лечебни свойства и ще предпази бебето от различни заболявания. http://silver.bg/srebarna-lyjica

      Войските по време на походите си са използвали сребърни съдове за вода, вярвайки, че среброто съхранява водата свежа и й предава лечебни свойства.

      В миналото лекарите използвали сребърни пластини, като ги слагали в раните и по този начин те по-бързо заздравявали.

      Днес много козметични компании използват среброто като съставна част на техните продукти. В съвременната медицина употребата на сребро също е широко застъпено. Сребърният нитрат се използва при лечението на рани и брадавици, а сребърните разтвори имат приложение при лечението на ревматизъм, бронхиална астма както и при простудни заболявания.

     Народните лечители пък твърдят, че сребърните гривни стабилизират нервната система, подобряват зрението и помагат срещу мигрена. Носенето на сребърен пръстен на безимения пръст на лявата ръка пък, регулира кръвното налягане.

     Среброто е тясно свързано с Луната, а тя от своя страна с подсъзнанието. Сребърните бижута подхождат на хора, в чийто хороскопи са силно изразени  водните и въздушни стихии – РАК, СКОРПИОН, РИБИ, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ, ВОДОЛЕЙ. На тези зодии среброто помага да постигнат целите си и да привлекат благоприятни обстоятелства.

     Без значение каква зодия сте, ако изберете правилното бижу за Вашия стайлинг, визията Ви ще бъде безупречна!

    Тук може да разгледате нашите предложения за стилна и модерна визия!:)