Модни летни тенденции за бижута- 2018

понеделник, 23 юли, 2018 Модни летни тенденции за бижута- 2018

За да бъде наистина завършена една визия, много важно e и да подбирате правилно бижутата и аксесоарите си. Не забравяйте, че трябва да бъдете и в крак с модата. Затова следете всички модни тенденции и не подценявайте избора на бижута. Ние от Silver.bg предлагаме огромно разнообразие от сребърни бижута – обеци, колиета, гривни, пръстени и др. Стремим се да задоволим и най-претенциозните си клиенти, като съпоставяме цена и качество. Поставете своя почерк с нашите сребърни бижута в дори най-семплата визия. Ето и кои са модните летни тенденции за бижута през 2018 година.

Дълги обеци

Всъщност дългите обеци са почти винаги на мода, но в този сезон им се обръща по-голямо внимание. Ако следвате модните тенденции, трябва да имате дълги обеци, задължително. Разбира се, не е задължително да бъдат огромни, или прекалено пищни модели. Има разнообразие от стилни и семпли дълги обици. Един съвет от нас, не забравяйте, че дългите обеци могат да бъдат достатъчен акцент, затова внимавайте, ако сте решили да добавите и други аксесоари.

Гривни за крака

За да е още по-лятно настроението, добавете към бижутата си и гривна за крака. Тази гривна стои изключително елегантно, когато сте със сандали, но това не означава, че можете само с  тях да ги носите. Гривните за крака са винаги хит, така че е добре да добавите в своята кутия няколко, които да сменяте. Например, може да се спрете на златна верижка с една перличка само. Заложете на деликатните гривни.

Огромни бижута

Ето, че сред тенденциите за 2018 се завръщат моделите от 80-те. В момента на мода отново са обемните бижута, върху които пада целият акцент. Те няма как да не бъдат забелязани. Все пак тук е важно да не прекрачвате границата между стил и кич. Обърнете голямо внимание при избора на подобен тип бижута. Бъдете стилни.

Перли

Ако се чудите, дали има бижута, които да са актуални всеки един сезон, е има. Перлите са вечната тенденция. Единственото различно тази година е, че са модерни бижутата и аксесоари с перли, които нямат много блясък. С една дума, това лято се набляга на по-семплото. Сред нашите бижута, може да намерите голямо разнообразие между сребро и перли – гривни с перли, обеци с перли, пръстени с перли, колиета с перли. Не пропускайте да поръчате очарователни семпли обеци с натурални перли онлайн. След като се спрели на даден модел, може да изберете и цвета на Вашата перла.

Чокър

Сред най-модерните бижута се нареждат и chokers- колиетата, които са преплетени от няколко масивни верижки с много камъни и кристали. Чокърите правят специален акцент върху областта на шията и могат да бъдат много стилни аксесоари за една дама.

Обемисти гривни

През лятото са подходящи големи и обемисти гривни, или както е модерно в момента по няколко гривни наведнъж на ръката. Обърнете голямо внимание на масивните гривни от метал или гривни с кристали, тънки кожени гривни, които са представени в тенденциите за 2018 от водещи дизайнери. Сред нашите модели може да намерите големи гривни с камъни, с цирконий, с плочка и много други.

Пръстени на средната фаланга

На мода през лятото са големите пръстени с ярки камъни или дългите пръстени. Много популярни са фини пръстени за фалангите, които са като синджирчета. Модерни са многопластовите пръстени, може да комбинирате няколко пръстени едновременно. Може да добавите и пръстени с камъни. Отмина времето, в което пръстените се носеха само в най-долната част на пръста. Този сезон е модерно предимно да се носят на средната фаланга. Но за предпочитане е да се спирате на семплите модели, които може да слагате по много.

Прозрачни бижута

След ревюта на Chanel за лято 2018, стана ясно, че прозрачните бижута са сред топ тенденциите. Те едновременно привличат вниманието, но и не се открояват прекалено. Разбира се, добре е да ги съчетавате с едноцветни дрехи.

Асиметрични халки

Миналата година на мода бяха обеци тип халки, които бяха хит през 80-те. Да, но сега те се завръщат и дори са страшно актуални през 2018. В момента може да ги намерите в най-различни абстрактни форми.

Брошки

Друго, което забелязахме от ревютата за 2018, е брошката. Тя предава много голям акцент на Вашата дреха. Каквото и да закичите, ще бъде интересно, дори може да проверите сред нещата на баба Ви, защото модата с брошките се завърна. Разгледайте нашата категория „Брошки“. Ще намерите най-различни форми – пеперуда, водно конче, цветя и доста от тях са съчетани с натурални перли.

Това е една голяма част от модните летни тенденции 2018 за бижута и аксесоари. Ако държите да сте в крак с модата, обърнете внимание на всеки един аксесоар и го подбирайте според модните предложения за този сезон. А, за да се откроявате повече, изберете Silver.bg, ние ще се погрижим да заблестите, независимо от сезона.