Модерни сребърни обици с камъни

сряда, 20 март, 2019 Модерни сребърни обици с камъни

Когато избирате сребърни обеци с камъни, трябва да обърнете внимание на факта, че бижутата не само трябва да допълват образа, но и да подчертават достойнствата на външния вид на жената. В съвременната мода са представени бижута с голям и малък декор, геометрична и асиметрична форма.

Така например, триъгълните обеци ще помогнат да се балансира широката челюст, кръглите ще подчертаят изразителните очи, малките ще добавят нежност, а големият кристал акцентира върху увереността и бруталността.

Модните тенденции от последните сезони са обеци под формата на змия, бухал, паун, гущер, котка и други представители на животинския свят. Сребърните обеци могат да бъдат украсени изцяло с камъни, или само в определена част - опашка, очи и други.

Отново е модерен стилът да се украсява само едното ухо. И в този случай, стилистите препоръчват експресивни и масивни аксесоари с голям размер. Стилните модели с кристали често се допълват от пера, пискюли, синджири.

Актуално решение е придобиването на бижута за различните части на тялото в комплект. Такъв избор винаги ще направи образа хармоничен и ще подчертае стила. Комплектът може да съдържа сребърни обеци с камък и пръстен, или пръстен и гривна.

 

Дълги сребърни обеци с камъни

Удължените модели винаги изглеждат изразителни и привлекателни. Златните обеци с камъни подчертават лукса и високия социален статус на собственичката. Сребърните бижута изглежда по-чисти и изтънчени. Модерни са както сребърни обеци с лаконичен дизайн, така и масивните обеци с големи камъни в различни цветове. Тенденция в последните година са сребърните обеци с един или няколко тънки синджира. Дългите модели обеци са способни визуално да разширят формата на лицето и да му придадат изящество. Ето защо, тези аксесоари са особено подходящи за момичета с пълни бузи.

 

Обеци халки с камъни

Много сезони подред са модерни обеците във формата на халка. Има голямо разнообразие от дизайнерски решения: акуратно конго, фина класика, овална форма, асиметрия. Напоследък става все по-популярно да се носят аксесоари с ярък декор - обеци с лилави камъни, кристали в червено, зелено и синьо. Моделите с кубичен циркони се считат за по-бюджетна алтернатива, но такива допълнения са лишени от блясък.

 

Сребърни обеци с големи камъни

Ако искате да направите акцент върху стилните бижута, изберете модели с голям и ярък кристал. Такива модели могат да бъдат скъпоценен камък с геометрична или асиметрична форма, оформен в тънка, почти незабележима рамка. Модерни обици с голям камък са представени в комбиниран дизайн с дебела основа от злато или сребро, комбинация от кристали в контрастни нюанси. Най-популярни са обеците с тъмен декор - сапфир, смарагд, гранат, аметист и др.

 

Малки обеци с камъни

Популярен модел за всеки ден си остават малките модели обеци с камъни, подходящи за всяка външност и всеки образ. Те могат да бъдат с няколко малки или един по-голям камък в светли тонове, например кристал в розово, ментово, перлено и др. Формите са топчета, цветя, животни и др., в цветни теми и сложни геометрични форми, инкрустирани с камъни по края или в центъра.

 

Сребърни обеци с камъни Сваровски

В съвременната мода са стилните сребърни обеци с изкуствени кристали. Едни от най-известни са аксесоарите от унгарската марка Swarovski. Красивите скъпи кристали се използват както в бижутерията, така и в ювелирните изделия. Златните обеци с камъни Swarovski перфектно ще заменят скъпите диамантени бижута и ще помогнат за запазване на бюджета ви. И в този случай актуално решение са големите кристали или обемната висяща форма. В ежедневието стилистите препоръчват малки сребърни обеци с камъни, както и романтични модели с малки камъни.