Какво казват сребърните бижута за характера на жената?

четвъртък, 21 март, 2019 Какво казват сребърните бижута за характера на жената?

Има дами, които, ако не носят обици или други бижута, се чувстват несигурни, сякаш са „голи“. Дали това е навик или черта на характера? Какво казват сребърните бижута за характера на жената?

За хората е присъщо да се украсяват, изглеждат по-привлекателни. Но има неща, които, въпреки всички трикове, показват истинския характер на собственика. Например, почерка, съдържанието на чантата. Сребърните бижута много говорят за собственика. Те могат да разкрият истинските черти на женския характер, да разкрият какво тя  се опитва да скрие.

Нищо не може да опише характера на момичето така, както бижутата.

 

Психология на бижутата с диаманти, злато

 

Диамантите, златните бижута не винаги говорят за богатство на притежателката си, за добрия й вкус. Първо, погледнете размера на камъка. Ако с  бизнес костюм носи обикновени бижута: обеци, украсени с малък диамант, елегантна висулка, тесен пръстен, може да се каже, че характерът на такава жена е самодостатъчен, емоционално стабилен, с добро самочувствие, рационалност и баланс.

Ако една красива дама на бизнес среща носи пръстен с голям, светъл камък, можем да предположим, че характерът на дамата е амбициозен, самочувствието е твърде високо, отношението към хората е потребителско. Мъжете трябва да бъдат внимателни, тъй като се случва такава жена след брак да покаже характера си със суета и страст към властта.

Голямо количество злато едновременно: масивен синджир, обеци, блестящи гривни говорят за своенравен, непоколебим характер. Такива дами обичат себе си много и почти не правят компромиси.

 

Бижутерия

Много лесно можете да разберете характера на човек по бижутата. Ако момичето съчетава благородни метали и бижута, и те не са в хармония с облеклото и образа, можете да направите предположение, че тази жена е непостоянна, може да бъде небрежна в семейния живот, разсеяна. Тя е податлива на емоции, променящи се в настроенията, лесно изпада в депресия.

И обратното, изящните бижута, подбрани на място, говорят за добрия вкус и пестеливост на жената.

 

Характер и бижута

Сребърните бижута, пръстени, синджири, ще разкажат за характера на жената много. Например, ако една дама носи масивен, ярък пръстен на средния си пръст, това говори за такава черта на характера като екстравагантност. Ако това е ваша приятелка, бъдете готови за нейните промени в настроението и екзалтирани постъпки.

Пръстен на средния пръст с голям камък в ежедневието е предпочитан от жени с независим нрав, които обичат да защитават собственото си мнение, като се стремят да направят кариера, склонни са да доминират над мъжа. Такава дама не би се покорила на мъж. Тя, в най-добрия случай е за равноправие в семейството, или става водеща фигура в него. Големите обеци в ежедневния живот сигнализират за независими, смел характер.

Оригинални пръстени с малък размер обичат да носят уверени дами, изискващи уважение към себе си, равенство от съпруга си и колегите си.

Пръстен на показалеца носят жени, знаещи какво искат от живота, имащи високи цели. Те се стараят да бъдат лидери в отношенията с мъжете и техните приятели. Често те се сприятеляват с хора, които са по-малко организирани, по-малко самоуверени и лесни за управление.

На кутрето носят пръстен момичета, които искат да покажат изключителност, своеобразност на характера.

Ако жената носи медальон, разположен ниско в деколтето, тя подчертава разкрепостен характер, страстна натура, Същото говори и бижу в областта на корема и на глезена на крака.

Има жени, които пренебрегват бижутата като цяло. Това казва, че пред тях няма цел да се привлече вниманието на мъжете. Всички мисли са заети с работа, деца, живот. Може би те са просто уморени и не им е до външния вид. Ако жената не носи бижута, това може да говори за нейната скромност, срамежливост.

Европейските момичета носят много различни бижута в ежедневието. Те се чувстват по-спокойни от жените от източните страни.

Момичета, които четат много, обичат живописта, също се опитват да изразят своя характер с бижута. Но те най-често предпочитат дизайнерски произведения, бижута в етнически стил, ръчно изработени. Често дами с такъв характер носят необичайни бижута: мъниста от Тибет, висулки от Китай, неаполитански гривни.

В онлайн магазина Silver.bg се предлагат различни красиви бижута за прекрасните дами, притежаващи различни характери. Винаги ще правите добро впечатление, ако научите как правилно да комбинирате бижутата с вашия имидж и ситуация.