Как правилно да избираме и носим сребърни пръстени?

четвъртък, 28 февруари, 2019 Как правилно да избираме и носим сребърни пръстени?

Сребърни пръстени трябва да има всяка дама в кутията с бижута, защото те са най-универсалното бижу. Дълготрайността на среброто и изключителното сияние го правят перфектен благороден метал, който може да издържи ежедневното износване и все още да изглежда страхотно.

 

Защо сребро?

Сребърните пръстени имат толкова стилове, форми и рамки, колкото можете да си представите. Освен това, този метал осигурява максимална възвръщаемост на изразходваните средства.

По – евтини от златните, сребърните пръстени имат по-широк избор от цветове, по-устойчиви са на надраскване и изискват по-малко поддръжка от златото или платината.

Разбира се, има различни сортове сребро, и някои са по-меки от други (чистото сребро е най-твърдо), но не се страхувайте да носите пръстените си често.

Всъщност, честото носене е най-добрият начин за предотвратяване на почерняването.

 

Случаи

Независимо дали отивате до магазина или се разхождате по червения килим, сребърният пръстен е достатъчно значима украса, за да бъде с вас ежедневно.

Съответствайки както на случайната, така и на официалната обстановка, това бижу винаги ще бъде от значение, докато се спазва мащаба.

 

Гардероб

Голяма част от универсалността на сребърните пръстени се дължи на огледалната им повърхност. Те няма да противоречат на никой цвят, с който ги носите, но ще отразяват този цвят на повърхността си.

Въпреки това, те не винаги се съчетават добре с топли тонове, като бежови, кафяви и светло оранжеви нюанси.

За да демонстрирате най-добре сребърните пръстени, мислете от гледна точка на контраста. Ярките тонове на скъпоценния камък и богатите тъмни нюанси осигуряват фона, върху който те ще блеснат.

Сребърните пръстени придават фин акцент на пастелните дрехи. Носейки такива светли нюанси, изберете просто малко украшение, за да не претоварвате облеклото.

Необходимо е да запомните общото правило: колкото по-висок е контрастът, толкова по-голям е пръстенът.

Пръстенът може да бъде център, или да действа като акцент, затова избирайки своя ювелирен гардероб, помислете колко внимание искате да привлечете със своите бижута.

 

Допълнение към аксесоарите

За жените, които обичат да се смесват и съчетават бижутата си, няма нищо по-добро от това, да имат под ръка сребърен пръстен.

Неутралността на среброто го прави идеален метал за засилване на красотата на всеки скъпоценен камък, перла или друг аксесоар, носен с него. Това е идеалният предмет за комбиниране.

Носенето на няколко златни бижута може да изглежда показно или безвкусно. По-тънката окраска на среброто ви позволява да носите повече пръстени едновременно.

Пръстени от различни покрития, носени заедно, изглеждат невероятно. Добавете структура към вашия стил, като носите старинни, матови, филигранни и полирани сребърни пръстени един до друг.

Същият ефект може да се постигне с един голям текстуриран пръстен за парти или различни сребърни покрития в огърлица, гривна или обеци.

Без значение как ще решите да включите сребърните пръстени във вашия стил, късмет в експериментите ви! Това е идеалният продукт за създаване на собствен образ.

Или накратко:

  • Носете сребърни пръстени често;
  • Имайте предвид контраста;
  • Спазвайте мащаба;
  • Смесвайте и съчетавайте;
  • Играйте със структурата.

Успех!