Как да избираме сребърни пръстени според знака на зодиака?

сряда, 10 октомври, 2018 Как да избираме сребърни пръстени според знака на зодиака?

Предлагаме някои препоръки за избор на сребърни пръстени за различните представители на знаците на Зодиака.


Овен

По време на посещение в магазина за бижута, импулсивният и енергичен Овен може да се спре на селекцията от тесни пръстени в несложна форма. За тази зодия се препоръчват прости пръстени с един не голям камък, това  може да бъде диамант, прозрачен камък с жълт или червен оттенък. Но уверете се, че камъкът се прелива на фона на пръстена.


Телец

Телец може да предпочете сребърни пръстени с много малки камъни, които ще създадат радостно настроение. Смята се, че Телецът се отличава с весел характер, а щастлив талисман могат да бъдат пръстени със сапфир и тюркоаз.


Близнаци

Намиращите се със вечно търсене Близнаци могат да изберат сребърен пръстен с нестандартна форма. За техния темперамент са подходящи сложни пръстени под формата на пръски или капки, както и авангардни модели с големи камъни. Добре е, ако пръстенът съдържа различни метални плетеници. Може да изберете пръстен, който се състои от няколко елемента. На пръстена може да виси висулка или синджирче. Ако сте родени под знака на Близнаци, тогава безопасно изберете авангардно решение в изискан стил.


Рак

Смята се, че раците са свързани с луната, така че техните спътници трябва да бъдат сребро, перли, лунни камъни и опали. Формата на пръстена трябва да бъде спокойна, както и цвета на камъка върху него. Не избирайте камъните със сложен разрез. Ъгли и остри ръбове ще ви притеснят. По-добре е да си купите пръстен с матов блясък, който ще ви успокои в нужния момент, ще ви изпълва с увереност и мъдрост.


Лъв

Лъвовете са любители на ексклузивни бижута. Желанието винаги да бъдат винаги и във всичко най-добри може да ги отведе направо към майстора ювелир, който може да им изработи сребърен пръстен уникат. Подаръчен надпис или гравиране на пръстена ще подчертае само елегантността и уникалността на декорацията. Собствени монограми са идеални за гордия Лъв. Ако зодия Лъв подари сребърен пръстен в присъствието на много гости, за него е важна стойността на пръстена и това той да бъде шик, което задължително да направи впечатление на гостите.


Дева

Въпреки че мнозина вярват, че Дева е истински женски знак, колкото и да е странно, прекалено ярки и привлекателни пръстени не са подходящи за девите. Малки, чисти пръстени с трептящи камъни ще бъдат отличен подарък за тях. Сложният плекс, напомнящ на куп пъзели, ще бъде отлична декорация, тъй като този знак на Зодиака харесва мистерии и тайни. Избирайки пръстен, девата няма да избере невероятно скъпа декорация, а прост, но много елегантен пръстен.


Везни

Бижутата на  Везни обикновено се състоят от две половини. Или едно украшение е разделено на две части, или двете половини са свързани помежду си. За Везни, перфектната декорация ще бъде плетеница, която прилича на заплетени клони на дървета или кръстосани ръце. Когато избирате пръстен за този знак на Зодиака, трябва да си припомним, че естественият аспект играе важна роля. В декора задължително трябва да бъде естествен камък, той може да бъде голям камък, привличащ вниманието.


Скорпион

За Скорпион са подходящи сребърни пръстени със сложни вложки и допълнителни елементи. Променящото се настроение на Скорпион определя избора: в зависимост от ситуацията, Скорпиона може самостоятелно да трансформира орнаментите си, като променя формата си. В същото време, всички елементи могат да контрастират един с друг, създавайки невероятна игра на нюанси. Рамката може да създаде контраст с камъните, техния разрез, размер. Скорпионите се наслаждават на играта със своите украшения.


Стрелец

За Стрелецът може да се препоръчат традиционни сребърни пръстени, направени в благороден класически стил. За вмъкване в пръстена, можете да изберете камък с нежен цвят, те могат да бъдат камъни с чист тон. Формата на камъка може да бъде закръглена, овална или напълно кръгла, като за вложка може да се използва аквамарин, александрит, сапфир. За рамката е по-добре да избирате отворени лапи, усукани лози или стъбла от растения, които покриват камъка. Широките пръстени и напълно ще подчертаят широкия характер на Стрелец. Не се отказвайте от масивните бижута.


Козирог

Лаконизмът и точността, акуратността и надеждността трябва да станат основните характеристики на бъдещите украшения на Козирога. Избирайки сребърен пръстен той няма да обръща внимание на излишните детайли, на ненужните елементи. По-скоро той ще се концентрира върху избора на голям камък. Редките камъни и семейни бижута ще накарат очите на Козирог да заблестят от удоволствие.


Водолей

Когато купувате пръстен за Водолей, си струва да си спомните, че бижуто трябва първо да го зашемети, само в този случай ще му бъде по вкуса. Неочакваните оригинални решения ще бъдат високо оценени от него. Многофункционалните устройства, например пръстен-часовник, пръстеновидна холограма, пръстен с музикална тайна, ще станат любимите орнаменти на Водолей.


Риби

Рамката от бяло злато и сребро, както и вложки от перли и корали са идеални за Риби. Камъните на пръстена задължително трябва да бъдат открити, а не плътно запечатани в рамка. Рибите ще бъдат доволни от камъните с мек син цвят, които променят цвета си в зависимост от времето и осветеността. Такива игри с цветове ще харесат представителите на този морски знак. Можете да вземете пръстен с камък под формата на замръзнала вълна или капка вода, но в никакъв случай не давайте на Риби пръстен с остроъгълен камък.


Разбира се, съветите имат само консултативен характер. Всяка жена има право да реши за себе си, кой сребърен пръстен трябва да избере. В много отношения жените се ръководят не от съвети, не от препоръките на стилисти или приятели, а от импулс, от моментно желание да закупят това бижу и никога да не се разделят с него.