Как да изберем сребърно бижу за нея?

петък, 2 август, 2013 Как да изберем сребърно бижу за нея?

Какво искат жените? Задаваме си този въпрос постоянно, но не винаги знаем отговора. Той обича да ни затруднява най-много, когато наближи специален повод и трябва да зарадваме своята любима с подходящ подарък. Малко неща биха я впечатлили така, както чифт обици, гривна или колие. Очарованието и дълготрайния блясък на сребърните бижута ги прави най-прекрасния подарък за всякакъв повод и събитие.

Предлагаме ви няколко съвета, които ще ви помогнат да вземете правилното решение при избора на сребърно бижу. Това ще гарантира, че покупката която се каните да направите, ще се хареса на най-специалната жена във вашия живот.


Надникнете в кутията ѝ за бижута

Това е най-добрият начин да се запознаете с вкусовете и предпочитанията на любимата жена. Кутията за бижута е отражение на индивидуалния стил. Там ще откриете какви модели и камъни харесва, а и какво липсва в колекцията ѝ. Ако например видите сребърни обеци с перли, определено би се зарадвала на перлено колие в същата гама. Освен това ще се запознаете с важни детайли, като размера на пръстена.


Запомнете какво харесва

Следващия път, когато се разхождате и тя долепи лице до някоя витрина, обърнете по-голямо внимание на това, което ѝ допадне. Опитайте се да запомните модела и дизайна на бижуто. Така, когато дойде момента да подарите нещо на своята любима, може да си спестите време и излишно обикаляне, като просто се отбиете до съответния търговски обект и закупите желания от нея накит. Освен това ще сте 100% сигурни, че ще ѝ хареса.


Съобразете се с характера ѝ

Ако вашата дама е любяща и романтична по душа, тогава най-вероятно ще се зарадва на някакво сребърно бижу с формата на сърце. Ако притежава по-консервативен характер, тогава биха ѝ допаднали по-традиционните, класически модели.

Помнете, че бижуто е емоционален и ценен подарък. Опитайте се да направите повода още по-специален, като изненадате половинката си с романтична и приятна обстановка.

 

А, може да изберете сребърното бижу и според зодията на вашата съпруга или любима.