Как да изберем бижу за конкретен повод?

четвъртък, 9 август, 2018 Как да изберем бижу за конкретен повод?

Сигурно постоянно се чудите какво да подарите за даден повод? Най-предпочитаната идея за подарък са бижутата. Когато правилно подберете и поднесете даден подарък, той ще остави трайно впечатление. Дори вечно. Всеки празник е едно специално събитие и повод за хубав подарък. Първо, ще Ви обясним защо бижутата са един от най-подходящите подаръци и как да изберете правилното за конкретен повод.

Защо бижутата са винаги правилен избор за подарък?

Първата причина е, че този подарък е изключително личен. Ето и един пример. Вие и Вашата половинка правите годишнина, откакто сте заедно. Чудите се какво да подарите и то да бъде персонално? Винаги може да изберете красиво и нежно бижу, което да гравирате с какъвто надпис решите. Например „обичам те“ или „винаги заедно“, варианти много и каквото и да изберете, то ще бъде изключително лично. Това е един много емоционален спомен и всеки би се трогнал от подобен подарък.

Бижутата са класика. Те никога не излизат от мода. Чрез едно правилно подбрано бижу, Вие може да предадете емоция и да кажете много, без думи. Ето и какви въпроси да си зададете, когато избирате бижу за подарък.

  • Какви видове бижута носи конкретния човек, за който е подаръкът? Какъв материал предпочита?
  • Какъв е поводът?
  • Как ще поднесете бижуто?
  • Подходящо ли е за гравиране?
  • Какво искате да кажете с подаръка?

Отговорите ли се на тези въпроси, Вие с лекота ще изберете подходящото бижу за Вашия близък.

Какъв е поводът за подаръка?

След като си отговорите на въпроса: „какъв е поводът“, тематиката на бижуто, дизайна и опаковката вече стават ясни.

Годишнина

Годишнината е един много специален повод. Моментът е много е емоционален, момент, в който си давате равносметка за избора, който сте направили и който следвате съзнателно. За да напомните за любовта и уважението между Вас като двойка, подаръкът трябва да бъде наистина специален и много личен.

Свети Валентин

Свети Валентин е романтичен празник, отдаден само на любовта. Отново един специален повод, за да подарите нежно и гравирано бижу на своята половина с послание – „обичам те“. И тъй като символът тук е сърцето, може да подарите в този стил бижу. Едно момиче винаги би било очаровано от бижу във форма на сърце. А за мъжете, подходящ подарък са пръстените и гривните, в съвсем изчистен вариант.  Разгледайте нашите сребърни бижута. Само при нас ще намерите разнообразие от прекрасни и нестандартни форми.

Рожден ден

Когато се чудите какво да подарите за Рожден ден, бижуто е идеалният избор. Както вече споменахме, бижутата са винаги на мода. В крайна сметка, никой не отказва бижута. Проучете какъв материал предпочита Вашият близък и го зарадвайте с нещо, което наистина ще му хареса. А когато е юбилей, дори може да гравирате нещо закачливо по този повод, за да поднесете с послание.

За всички тези поводи, няма по идеален подарък от красиво и стилно бижу с послание.

Гравирани бижута

Ако искате подаръкът Ви да остави траен и топъл спомен в душата на отсрещния, гравираните бижута са перфектният избор за тази цел. Това, което ги прави уникален подарък, е че са лични. Тук остава да помислите какво трябва да бъде посланието – дали да бъде цитат или символ. Използвайте въображението си и ще създадете уникалния подарък. Другото, за което трябва да помислите е, че каква да бъде самата гравюра. Може да изберете между ръчно гравиране или с машина. Хората предпочитат ръчното, защото се влага повече труд и време. Смятат, че точно това прави подаръка още по-добър. Е, плюсове има и гравирането с машина. Може да изберете шрифт, размер и всичко останало. Ние от Silver.bg предлагаме гравиране на сребърни бижута. Стремим се да задоволим и най-нестандартните „сребърни“ вкусове и предпочитания на възможно най-добра цена.

Какво харесва отсрещният?

Поводът може да определи бижута, но не може определите какво точно да бъде, ако не познавате добре желанията на отсрещния. Опитайте се да отгатнете какви са неговите предпочитания. Дали има нужда от гривна, медальон, обеци или пръстен. Жените предимно се радват най- вече на обеци или колиета, но не винаги. Затова най-добре е да проучите. Следващото, на което непременно да обърнете внимание какъв материал носи този човек- сребро, злато, медицинска стомана или платина. Дали предпочита камъни или по-изчистени модели. О, и не забравяйте, че ако изберете пръстен или гривна, ще Ви бъде по-трудно да определите размера.

Сигурни сме, че каквото изберете ще се оцени. Моментът на изненада е най-сладък. Надяваме се да сме Ви били полезни с тази статия. И не забравяйте, заложете на нестандартното и новото, изберете Silver.bg!