Елегантна колекция обеци, пръстени и медальони от рог и сребро

вторник, 24 септември, 2013 Елегантна колекция обеци, пръстени и медальони от рог и сребро

Поразително красива колекция сребърни бижута от естествен рог, инкрустирани с изящен скъпоценен камък, кристал или минерал, и полирани до съвършенство. Всеки комплект представлява уникално съчетание на пръстен, медальон и обици изработени от чисто сребро (проба 925) и висококачествени материали. Те демонстрират актуалните тенденции в дизайна на бижута, като отговарят на разнообразния вкус и предпочитания на клиента.

Кристалните повърхности на малахита, корала, седефа или тюркоаза са съвършено допълнени от среброто и рога, ясно подчертаващи формата на всяко бижу. Тъмната връв от естествена кожа придава отличен завършек на колиетата.

Комбинацията от рог и сребро става все по-популярна, както на модния подиум, така и в ежедневния избор на модерната дама. Успеха на този тип аксесоари се крие в ослепителната им външност и перфектното съчетание на елементите. Прекрасният им дизайн вдъхновява все повече сребърни бижутери и майстори на ръчно изработени бижута да поглеждат към съчетанието рог-сребро.

 

Различните модели обеци, медальони и пръстени от рог и сребро - както и комбинациите между тях - ще откриете на нашия сайт.