5 подходящи подаръка за жена

четвъртък, 2 август, 2018 5 подходящи подаръка за жена

Има толкова много поводи, на които да зарадвате своята любима – рожден ден, 8-ми март, годишнина и т.н. Но с годините все по-трудно избирате подходящ подарък. Има доста неща, които една жена никога няма да откаже, ако продължите да ѝ подарявате. Да, колкото и добре да я познавате, с времето започвате да си задавате въпроса „Какво не съм подарявал все още?“

Ние от Silver.bg ще Ви дадем няколко предложения за женски подарък, с които винаги ще зарадвате любимата си.  

1. Стилно бижу

Няма жена, която да не обича да и подаряват бижута, които да сменя всеки ден. Жените са ценители на аксесоарите и колкото повече се трупат в бижутерийната кутия, толкова по-добре. Тъй като я познавате доста добре, знаете поне дали е фен на среброто или златото. Среброто е винаги подходящ подарък за всеки един повод. Има и жени, които предпочитат медицинска стомана, сред тях също има много ефектни бижута. Разгледайте нашите сребърни бижута и изберете най-подходящия модел за Вашата жена или приятелка. Освен това, ако искате да бъде още по-лично, ние може да гравираме това, което сте избрали. Споделете с нас, какво искате да поднесете като послание, а ние ще се погрижим Вашият подарък да бъде по-оригинален от всеки друг. Заблестете с бижутата на Silver.bg!

2. Ваучер за процедура

Всяка една добре поддържана жена, се стреми да изглежда максимално добре. Днес, има множество от женски процедури, на които никоя жена не би отказала. Дори, ако можеха, вероятно биха се подложили на всяка една процедура, когато става дума за външния вид. Е, всяко удоволствие струва пари. Затова, ако се чудите и сте се изчерпали по отношение на подаръци, вземете ваучер за процедура – козметична за лице, лазерна епилация, която днес е много нашумяла, пилинг, лифтинг, микроблейдинг и т.н. Има разнообразие от дамски процедури. На която и да се спрете, няма да сгрешите. Когато става въпрос за външния вид, жените са съгласни на всичко. Другият вариант е да помолите някоя нейна приятелка да я подпита, за да знаете точно на какво иска да се подложи Вашата любима или поне да знаете на какво вече е била и от какво няма нужда.

3. Нещо екстремно

Има много страхливи жени, но има такива, които копнеят само за приключения. В такъв случай, да подарите нещо екстремно, е най-добрият вариант да зарадвате любимата си. Под екстремно, какво имаме предвид? Полет с балон, едно доста романтично преживяване, което може да споделите заедно. Още какво? Гмуркането също е нещо различно, бънджи скок, езда с кон, рафтинг и много други екстремни предизвикателства. Този подарък ще бъде един невероятен спомен с много емоции и адреналин. Но трябва да бъдете много сигурни, на какво е склонна да се качи и кое категорично не би опитала.

4. Домашен любимец

Когато Вашата половинка се спира пред всяко едно куче или коте по улиците и му се радва, замислете се. Дали самата тя не иска да се грижи за едно такова? Домашните любимци са един прекрасен подарък за рожден ден или годишнина дори. Трябва да бъдете сигурни, че тя може и има желанието да се грижи за нещо такова. Какво ще кажете за малко пухкаво зайче, кученце, коте или морско свинче. А когато заедно се грижите за това прекрасно същество, няма по- романтичен момент. Ако Вашата любима обожава животните, какво чакате?

5. Елегантен часовник

Ръчният часовник е подходящ за всякакъв повод и за всеки един човек, независимо от отношенията- съпруга, шеф, колега, приятел и т.н. Всъщност часовникът е символ на престиж. И всеки, който държи на аксесоарите, имате определен вкус и подбира всеки един свой часовник. Това е най-рядко сваляният от нас аксесоар и винаги ви липсва, когато сте пропуснали да го сложите. Някак си, часовниците вдъхват допълнително самочувствие. Какъв е проблемът тук? Суеверията. Смята се, че ако подариш часовник е на раздяла. Или, че носел лоша съдба на човека, на който да го поднасяте. Ако сте суеверни, използвайте популярния начин „откупуване“, когато подарите часовник, да поискате символични стотинки. Приема се като сделка, а не подарък. Подберете красив, стилен часовник за Вашата любима и забравете за тези суеверия. Кой не е подарявал часовник. Всъщност, това е доста предпочитан и често избиран подарък.

Ето, това бяха нашите 5 идеи за подарък, с които винаги може да зарадвате една жена. Избирайте всичко с много любов и желание и всичко ще се случва с огромна лекота. Вашата половинка заслужава най-доброто! Дайте ѝ го.