3 коледни подаръка за жена, с привкус на бижута

сряда, 11 декември, 2013 3 коледни подаръка за жена, с привкус на бижута

Наближава краят на годината - време, съпътствано от цяла канонада празници - Бъдни вечер, Коледа, Нова година и именни дни. Вероятно от сега се притеснявате какво ще сложите под елхата? И все пак е по-добре да помислим за коледните подаръци от рано, вместо да търчим по магазините в последния момент. Следват няколко отлични предложения, в които е включен повелителя на женският каприз - бижуто.

Преди да пристъпим към пазаруването, трябва да се уверим, че подаръка ще се хареса на своя получател. Запознайте се с трите основни принципа, водещи до правилния избор на бижу за една дама.

Натурални бижута от рог и сребро

Ако дамата на сърцето ви има специално отношение към природата, комплект от обеци, пръстен и медальон, изработени от рог и сребро със сигурност ще я зарадва. Тези естествени материали се сливат в едно елегантно разнообразие от цветове и орнаменти, уловени във вътрешността на изящни форми. Те притежават естетическа стойност, като същевременно са и предпочитана добавка към ревютата на много от съвременните модни дизайнери.

Дяволско сърце - колие с червен рубин

Ако любимата ви е романтична и страстна натура, тогава колие под формата на червено рубинено сърце, с дяволска опашка и рога от сребро, ще е съвършения подарък за нея. Колиетата, независимо от големината, формата и цвета им са сред любимите дамски накити.

Брошка със специален орнамент

Когато искате да обедините голяма доза индивидуалност и свежо послание в един предмет - това може да е брошката. Брошките са винаги на мода. Те могат да бъдат стилно допълнение към палто, изящна притурка към пуловер или липсващия елемент към композицията на зимен шал или шапка.

Няма значение коя от трите идеи ще взаимствате, само не забравяйте да съчетаете бижуто с подходяща опаковка - като например луксозна кутия, която ще допълни подаръка.