12 подаръка, които жените наистина искат

понеделник, 17 декември, 2018 12 подаръка, които жените наистина искат

Трудно ви е да решите какъв точно подарък да купите на любимата си жена? Е, на всеки може да се случи. Именно затова сме ви подготвили един чудесен списък, който включва 12 страхотни подаръка, с които можете да зарадвате всяка жена. Разбира се, обобщили сме подаръци, които са подходящи за възможно най-много жени, но все пак преценете допълнително кой от тях е най-добрият за дамата, на която искате да го подарите. Да започваме!

 

1. Парфюм

Парфюм може да се носи по всякакъв повод. Той е чудесно допълнение към всеки тоалет. С него можете да се потопите в превъзходен аромат и да направите всеки миг още по-съвършен. Купете на любимата си дама някой от нейните предпочитани парфюми или пък напълно нов такъв. Добре е да помиришете парфюма, преди да го изберете. Това може да стане един практичен и същевременно евтин подарък, който всяка жена би оценила.

 

2. Цветя или растение 

Почти всяка жена обича цветята (ако дамата, за която търсите подарък, не е от тях, преминете нататък). Можете да изберете красив и добре миришещ обект или направо да вземете саксийно растение или мини дръвче (а ако жената живее в къща и обича да работи в градината, можете да ѝ подарите направо плодово дръвче, което ще дава плодове много години). Този тип подаръци също не са скъпи, а разнообразието е огромно.

 

 3. Бельо 

Това може да е практичен подарък. Тук имате много възможности за избор. Има както изчистени модели, така и такива с надписи или дантели, или с декорации. Налични са семпли модели бельо, а също така и доста луксозни такива.

 

4. Бонбони 

Чудесен избор, с който да подсладите всеки празник (или делник). Бонбоните ни позволяват да направим евтин подарък, който все пак може да покаже любовта ни. Има много различни селекции бонбони, а ако познавате добре вкуса на дамата, най-добре е да изберете нейните любими бонбони.

 

 5. Сувенир със специално значение 

Отличен начин да покажете своята любов като направите личен и прекрасен подарък. Изберете магнитче от любимата на двама ви дестинация, чаша за кафе със снимка, сувенир с надпис (който носи специално за нея – или за двама ви – значение) или нещо подобно, като важното е единствено да изберете нещо, което има важно лично послание.

 

6. Екскурзия 

Ако имате възможност, това може да се превърне в един удивителен подарък, който ще подари на жената (или и на двама ви) специални моменти и незабравими спомени. Изберете екскурзия до дестинация, която винаги е желала да посети, или до някоя романтична дестинация (ако искате подаръкът да има романтична нотка).

 

 

7. Ръчен часовник 

Практичен и стилен аксесоар, който се ползва с голяма популярност сред дамите. Можете да намерите множество различни модели – с голям или малък циферблат, в спортен или елегантен стил, в ярък или по-семпъл цвят, с класически или екстравагантен дизайн. Един съвет от нас: Съобразете се със стила на обличане на дамата, за която ще купувате часовник.

 

8. Бижу 

Определено един от най-предпочитаните подаръци. Можем да говорим много за избора на бижута, но, накратко, можете да изберете измежду множество златни или сребърни медальони, златни или сребърни пръстени, златни или сребърни гривни, златни или сребърни брошки. Ако искате да направите подаръка още по-личен, можете да изберете да добавите и гравиране на сребърното бижу.

 

 9. Дамска чанта или портмоне 

Практичен избор, който обаче трябва да бъде съобразен със стила на дамата, за да бъде най-правилният подарък.

 

10. Албум с ваши снимки 

Това може да се превърне в много личен и прекрасен подарък. Изберете любими ваши снимки в красив и добре замислен албум, като в допълнение можете да напишете нещо интересно под снимките.

 

11. Ваучер за масаж 

Така ще ѝ подарите едно приятно преживяване, след което тя ще е отпочинала, релаксирала и спокойна.

 

12. Рокля (или друг вид дреха) 

Отличен начин да зарадвате любимата си жена, но е важно да се съобразите с това какъв е стилът ѝ на обличане.

Е, това са 12 подаръка, които една жена никога не би отказала. Ако все пак сте се спрели на бижу, разгледайте нашите нови сребърни предложения от Silver.bg, с които може да гравирате персонални послания за Ваш любим човек.