10 неща, които да гравирате на сватбения си пръстен

понеделник, 25 юни, 2018 10 неща, които да гравирате на сватбения си пръстен

Сватбеният пръстен символизира безвремието на съюза между съпруга и съпругата. Кръглият дизайн показва вътрешната връзка между двойката и някои двойки решават да персонализират своите пръстени, гравирайки внимателно подбрана фраза или нещо друго върху тях. От смешни и глупави до сериозни и сладки, опциите са безкрайни. Гравирането се прави с цел да напомня на всеки от двойката защо е казал „ДА“ пред олтара.

Ако Вие и Вашата половинка искате да гравирате единия или двата пръстена, изберете по подходящ начин нещо специално и смислено, което да символизира Вашия съюз. Пръстенът ще Ви напомня всеки ден за гравираното, поради това, изберете нещо, което ще Ви кара да се усмихвате за години напред.

Ако не знаете откъде да започнете, няма проблем. Ние ще Ви дадем 10 идеи, които да предизвикват креативността Ви.

Цитирайте някой

Има буквално стотици известни фрази, свързани с любовта. От Шекспир до Библията, няма недостиг от фрази, сред които да избирате. Цитатите са до някъде предсказуем избор, но понякога чуждите думи може да са единствения начин да предадете това, което е в сърцето Ви.

Потърсете нещо кратко (за да се събере на пръстена) и сладко. Ако и двамата си падате философи например, защо не цитирате Платон, който е казал „След допира на любовта, всеки става поет.“. Ако и двамата сте фенове на изкуството, може да цитирате Пабло Пикасо, който е казал „Любовта е най-ободряващото нещо в живота“. Няма значение какъв цитат изберете, стига той да значи нещо и за двама ви и да резонира с това, което чувствате.

Дата

Понякога, гравирането на дата от вашата история заедно е перфектното нещо, което да добавите към пръстена си. Може да изберете деня, в който сте се срещнали за първи път или датата на първата ви среща например. Може също така да гравирате датата, на която сте се сгодили. Може и да е нещо по-практично – за да не забравяте кога е годишнината Ви, може да гравирате деня, в който се жените, на халките си. Така никога няма да забравяте да купите подарък един за друг.

Поезия

Мъже и жени пишат поезия от хиляди години, често изразявайки любов или оплаквайки неволи, или отразявайки разбитото си сърце. Има безброй редове, сред които може да избирате. Например лорд Алфред Тенисън е казал „Любовта е единственото злато“, което ние смятаме за абсолютно вярно. И отново, няма значение кой поет или поема изберете, стига да значи нещо за двама ви.

Изпитани фрази

Има фрази, които са изключително популярни и са били гравирани много често през годините. Такива фрази са „Докато смъртта ни раздели“, „Завинаги заедно“ и други. Тези фрази няма да Ви спечелят точки за оригиналност, но те определено са фрази, които обобщават ангажимента, който поемате към половинката си, казвайки онази вълшебна дума „Да“.

По-просто – По-добре

Двойките могат да отделят много време, търсейки перфектната фраза, която да гравират върху сватбените си пръстени. Не всеки е поет, но някои хора не искат да изберат думи, които не са измислили сами. Ако искате да се получи нещо хубаво, просто говорете от сърцето си и не усложнявайте нещата. Понякога, думите „Обичам те!“ или тяхна вариация са напълно достатъчно.

Прякори

Повечето двойки имат забавни, сантиментални и понякога просто лигави прякори един за друг. Независимо дали си казвате „меченце“, „котенце“, „слънчице“ или нещо друго, което е уникално за вас, може да гравирате някой от тези прякори върху пръстена си, по този начин символизирайки връзката помежду ви. Дори след време да започнете да си викате по друг начин, ще е забавно да си спомняте онези прякори от началото на връзката ви.

Нещо забавно

Може би сериозното не е за Вас, и това е напълно нормално. Измислете някаква забавна фраза или шега между Вас и половинката, която ще Ви кара да се смеете през идните години. Всеки път, когато погледнете към пръстена си, ще си спомняте за хумора, който споделяте помежду си.

Защо не картинка?

С напредването на технологиите, вече може да гравирате някаква картинка върху пръстена си. От сърца до усмихнати човечета, можете лесно да превърнете думите в картинка. Повечето гравьори нямат възможност за гравиране на нещо повече от букви и цифри, поради тази причина потърсете някой, който разполага с лазерна гравираща машина.

Музика

Повечето двойки имат песен, която им напомня един за друг – може да е мелодия, на която и двамата се радвате. Може да е песен, която е била популярна, когато сте започнали да се срещате, или дори песента, която ще звучи на първия ви танц като съпрузи. Заглавието на песента, или любима част от текста, може да е прекрасно допълнение към сватбения Ви пръстен.

Фокусирайте се върху споделени интереси

Ако имате специфично хоби или интереси, които споделяте помежду си, може да намерите нещо свързано с тези интереси и да го гравирате върху пръстените си. Например, ако и двамата обичате музика, може да си гравирате няколко ноти върху сватбената халка. Ако и двамата обичате котки, може да си гравирате котешка муцунка. Изборът ви трябва да е нещо, на което и двамата се радвате, а може дори да е това, което Ви е събрало заедно.

Гравирането Ви позволява да персонализирате своята брачна халка така, че да отрази нещо, което Ви свързва с половинката Ви. Ние от Silver.bg можем да Ви помогнем да реализирате своята идея. Ако вече сте решили какво да има върху пръстените, ние можем да ги гравираме за Вас.