Гривни без камъни

Сребърни гривни без камъни.

0.00 лв
Цена
336.00 лв
0.00 гр.
Тегло
40.00 гр.

Сребърна гривна HB5 Тегло: 18,5 гр
Сребърна гривна HB5
Сребърна гривна HB19 Тегло: 19,7 гр
Сребърна гривна HB19
Гривна от сребро HB30 Тегло: 11,5 гр
Гривна от сребро HB30
Сребърна гривна HB37 Тегло: 37,2 гр
Сребърна гривна HB37
Сребърна гривна HB44 Тегло: 18,3 гр
Сребърна гривна HB44